Сигналите за купуване на гласове ще са наша приоритетна задача в

...
Сигналите за купуване на гласове ще са наша приоритетна задача в
Коментари Харесай

Вътрешният министър: Срещу МВР ще има кампания, че изпълнява сценарии за изборите

Сигналите за пазаруване на гласове ще са наша предпочитана задача в идващия месец, съобщи вътрешният министър Калин Стоянов по време на Национално заседание на Министерство на вътрешните работи, в което вземат участие министър председателят Николай Денков и и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов.

Силовият министър счита, че по отношение на идните локални избори срещу Министерство на вътрешните работи ще стартира акция.

" Нейните опорни точки ще бъдат, че МВР извършва сюжет, че оказва влияние и че може да окаже надзор над изборните резултати. В Министерството на вътрешните работи  не работим по сюжет, а по очевидни сигнали. Призовавам жителите да са дейни ", изясни Стоянов.

Сред тематиките, които ще бъдат разисквани на Национално заседание са задачите и целите на Министерство на вътрешните работи, организацията на активността на структурите при подготовката и провеждането на избори за общински съветници и кметове, разбор на резултатите от подхванатите ограничения за ограничение на противозаконната миграция, противодействието на престъпността и домашното принуждение, положението на пътнотранспортния травматизъм.
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР